Mijn favorieten

Klant aan het woord


Aankopers Koen en Suzanne aan het woord
Na een keer hun droomhuis voorbij hebben zien gaan naar een andere koper hebben Koen en Suzanne MR Makelaardij ingeschakeld. Koen: “Van familie en vrienden kregen we het advies om als kopers, vooral ook omdat we starters waren, zelf een makelaar in de arm te nemen die ons zou kunnen begeleiden bij het hele proces. Dat bleek een goede raad die ik op mijn beurt ook weer aan anderen geef want het heeft ons veel kopzorgen bespaard.” 
Meer


Verkopers Frank en Ilse aan het woord
We hadden al verschillende huizen gezien en toen op aanraden van Marjoleine toch eerst maar ons huis te koop gezet. Aangezien het op dit moment een kopersmarkt is leek ons dat een veilig idee. We hadden al snel een aantal bezichtigingen en na 2 maanden was het huis verkocht! 
Meer


Aankopers Marijn en Marije aan het woord
We waren al een tijdje op zoek naar een woning en uiteindelijk was ons oog gevallen op een moderne 2-1-kapwoning in de Molenbuurt. Toen hebben we een aankoopmakelaar ingeschakeld omdat we er wel zeker van wilden zijn dat we niet teveel voor de woning betaalden. Marjoleine is mee gegaan en heeft een waardeadvies afgegeven, gebaseerd op prijzen van vergelijkbare panden uit deze buurt. Meer