Mijn favorieten

Taxaties

Als het om uw zekerheid gaat ...Met de komst van de (aangescherpte) NHG- en NWWI taxatie is er veel veranderd in taxatieland sinds 1 januari 2010. De nieuwe taxatie regelgeving van de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) voor NHG taxaties is sinds 1 januari 2010 van kracht. Ook heeft het NWWI definitief zijn intrede gedaan. 

Het NWWI is een onafhankelijk, landelijk taxatie instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. NWWI staat alleen open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Als keurmerk garandeert NWWI objectieve en betrouwbare woningtaxaties. Klik hier om naar de website van het NWWI te gaan voor meer informatie.

Diverse geldverstrekkers zoals banken en verzekeringsmaatschappijen accepteren niet zomaar elke taxatie maar hanteren strikte regels. De komst van meerdere typen taxatierapporten betekent dat u zeker moet zijn welk taxatierapport u nodig hebt: een standaard taxatie, een NHG- of een NWWI taxatie. 

Wij geven 100% garantie dat al onze taxatierapporten zullen worden geaccepteerd aangezien wij voldoen aan de eisen van alle hypotheekverstrekkers in Nederland, namelijk gecertificeerd NVM makelaar/taxateur en NWWI taxateur en ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert. 

Er zijn verschillende redenen voor het laten verrichten van een taxatie, zoals bij het verkrijgen van een financiering, het verkrijgen van inzicht in de waarde bij een aan- of verkoopbeslissing, fiscale doeleinden, in verband met een nalatenschap, oversluiting van een hypotheek of bijvoorbeeld een boedelscheiding

Afspraak voor taxatie maken? 


Klik op Meer info en vul uw gegevens in, wij zullen dan contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken!